warrior dog pack

- the last one standing
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Onsdag Fællesspil [02-07-14]

Go down 
ForfatterBesked
Robin
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 334
Evne : Strøm

IndlægEmne: Onsdag Fællesspil [02-07-14]   Ons jul 02, 2014 3:15 pm

Om onsdagen er der noget der hedder Fællesspil. Der bliver lavet et indlæg om mandagen og det bliver åbnet om Onsdagen hvor alle kan deltage. Man får 1 lv hvis man deltager.

Om Onsdagen går det ud på at der er en slags turnering, hvor man kan deltage som et hold. Det kræver dog at man har en hund og et team. Man skal kæmpe 3 kampe, og der er ingen krav til hvor mange man skal være på sit team. Men kun 1 spiller i hver kamp. Man kan diskutere i spillet hvem der kæmper først. Hvis man kun er 2 på holdet som i Fury. Så kæmper den ene først og så den anden. Hvis den ene bliver angrebet så ryger hans Hp ned og han skal bruge samme HP i næste kamp. Efter turneringen får man selvfølgelig fuld i det hele igen. Der vil altid være præmier. Så vær med!!

Spille reglerne forgår at den hurtigeste angriber først. F.eks A vs. B. A har 9 i speed og B har 5 i speed. Derfor angriber A først. B har 8 i HP og 2 i Def = 10 i hp. A slår med sin ATK som er på 6, og derfor har B 4 tilbage i HP. osv. Hvis man er B og bliver angrebet med en ATK på 6, og alligevel vinder. Så har man 4 i HP ind til næste dag.

Første præmie: 10 point til alle i klanen.

Anden præmie: 2 point til alle i klanen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I den nærmeste by bliver der afholdt en turnering. Folk strømmer til fra må og få for at købe en billet så de kan deltage eller for at se på. Den lille coloserum bliver hurtigt udsolgt. Mennesker med deres hunde står i en lang kø. Nogle hunde uden ejer står der også. Flere forskellige typer. Der går rygtet om at dem der vandt sidst Nautical Klanen vil stille op igen.

Der står 4 bode med en sælger i hver. En af sælgerne råber op og forsøger at få folk til at deltage. Han lokker med præmier.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://robinuwolter.weebly.com/
Robin
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 334
Evne : Strøm

IndlægEmne: Re: Onsdag Fællesspil [02-07-14]   Ons jul 02, 2014 3:19 pm

Robin står og tripper utålmodig ved siden af en lang kø. Han havde aftalt med de andre om at dele sig og skaffe nogle penge så de kunne deltage i den næste turnering og vinde nogle flere præmier og blive stærkere.

Sam ligger ved hans føder og ser op på ham. "Slap af, de skal nok dukke op." Siger hun og gaber træt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://robinuwolter.weebly.com/
Ryan

avatar

Antal indlæg : 54
Evne : Ild & Mørke

IndlægEmne: Re: Onsdag Fællesspil [02-07-14]   Ons jul 02, 2014 8:50 pm

Henne ved en af de andre billetboder, dukker Ryan pludseligt op sammen med Shindo, og møver sig op til starten af den lange af mennesker og hunde, der havde dannet sig ved alle fire billetboder. Da han næsten er ved vejs ende af køen, passere han en en mand der står næsten først i køen. Ved siden af ham har han en stor brun hund, med krøllet pels og store hænge øre.

"Hey stump!"

"Hvad tror du lige du laver?"

"Kan du ikke se der kø?"

Vrisser den den fremmede mand meget utilfreds, og havde vist ikke tænkt sig at finde sig i at blive overhældet på den måde, og det var han ikke alene om, da hans partner, den brune hund, straks deltog i dens ejeres vrede, ved at bestemt at rejse de krøllede børster på ryggen.

"Om bag i køen med di-"

Mere når manden dog ikke at sige, før han bliver mødt af et par skarpe blottede tænder, sammen med en rumlende knurreren, der let kunne fokværeles med en mild torden. Den voldsommen knurreren og de blottede biske tænder, var straks med til at lukke munden på manden, og få den store brune hund til at føre halen mellem benende, efterfulgt af en stille piven ved synet af den store ulv. Hvilket hurtigt for Shindo til at fjerne alt opmærksomhed fra det fremmede par, og vende blikket tilbage imod sin ejer.

Ryan når på til billetboden, her smider han som et første en lille hjemmedelavet hvid stofpose med en håndfuld guldmønter i, foran manden i boden.

"en billet til turneringen"

Siger Ryan koldt, det posen lander på bordet og åbner sig, så nogle af guldmønterne falder ud, og lander ved siden af posen.

Manden kigger kort på stof posen med penge, og bagefter op på den unge fyr i det provokerende tøj, med en stor sort ulv ved sin side, hvis røde drageligende øjne, stiret stift på ham. manden sank en klump i halsen, før han hurtigt fandt en billet frem, som han straks rakte til Ryan.

"Værsgo og held og lykke"

Siger manden, idet samme han giver billeten til Ryan.

Ryan flår billeten ud af hånden på manden, uden så meget som at sige tak.

"Hn, jeg for ikke brug for held, held er for taber"

Med de ord forlader Ryan og Shindo køen, og går hen imod turnering.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Robin
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 334
Evne : Strøm

IndlægEmne: Re: Onsdag Fællesspil [02-07-14]   Ons jul 02, 2014 9:10 pm

Sam puffer blidt til Robin's ben, med sin snude, da hun får øje på den store sorte ulv. "Det ligner en fra Fury klanen." Siger hun og rejser sig op.

"hm.." Robin følger hendes blik og får øje på ulven. "åh for den!" udbryder han. Han ser sig om. "Men hvem er ejeren?" spørger han.

Sam sukker over sin herre. "Ham der." siger hun og stirrer på Ryan. "Det var ham Taylor sloges mod sidst." Siger hun for at genopfriske hans hukommelse.

Robin nikker, men stivner så da de bare springer over i køen og truer en mand. "Vi må gøre noget!" Siger han.

Sam griber fat i hans bukseben. "Nej, vi må hellere vente på Taylor og Jake." Siger hun bestemt.

Robin bider sig i læben og knytter sine hænder. "hvor jeg dog hader de fyre." Siger han lavt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://robinuwolter.weebly.com/
Ryan

avatar

Antal indlæg : 54
Evne : Ild & Mørke

IndlægEmne: Re: Onsdag Fællesspil [02-07-14]   Ons jul 02, 2014 9:46 pm

Ryan og Shindo træder ind i den store bygning, som allerede var fyldt med folk og deres hunde, og det går hurtigt op for Ryan, at det nok var her de skulle vente, endtil det blev de forskeliges tur til at kæmpe. Inde i det store rum, hang der en stor sort tavle. Midt i det hele med forskelige number på, der var stilet tilfældigt op i par foran hinanden.

Ryan så ned på sin egen billet, hvor på tallet 272 stod på, foran ham stod tallet 308, hvilket ville blive hans modstander for denne omgang. Ryan skimtede rundt blandt de mange forskelige deltager, der alle stod sammen med deres hunde, men ingen af dem så ud til at falde i den unge drengs interessere.

"Hmf, det ser ud til, det bliver en række hurtige sejrer"

Fnyser Ryan overlegnet, og strør Shindo den enkel gang hen over det store pjusket hoved, med det endnu mere pjusket pandehår, der næsten dækket de stikkende røde øjne, der blodtørsigt undersøgte hver eneste ene deltager i rummet.

"Sikke en skam"

Tilføjer Ryan, og fjernet igen hånden fra sin partneres hoved.

"Jeg havde ellers lige set frem til at kunne få ordenligt modstand, for engang skyld"

Afslutter Ryan og sukker kort over det noget skuffende syn.

Det så ud til han endnu engang skulle kede sig halvt ihjel til en turring.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Robin
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 334
Evne : Strøm

IndlægEmne: Re: Onsdag Fællesspil [02-07-14]   Ons jul 02, 2014 9:57 pm

"Nu kan jeg altså ikke vente mere!" Sagde Robin og gik hen til boden. 'Jeg vil gerne melde min klan til.' Sagde Robin. Manden smilte lumsk. 'Navn på klan og deltagere, tak.' Sagde manden. 'Nautical. Robin med Sam. Taylor med Jake.' Svarede Robin. Manden skrev det ned og talte pengene. 'Værsgo.' Sagde han og gav to billetter.

Sam rejste sig op og trippede utålmodigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://robinuwolter.weebly.com/
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Onsdag Fællesspil [02-07-14]   

Tilbage til toppen Go down
 
Onsdag Fællesspil [02-07-14]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
warrior dog pack :: Fællesskabet :: RPG-
Gå til: