warrior dog pack

- the last one standing
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Keaira og Bivdit

Go down 
ForfatterBesked
Čáppat (Keaira)

avatar

Antal indlæg : 165
Evne : Græs

IndlægEmne: Keaira og Bivdit   Tirs sep 25, 2012 7:14 pm

Navn: Keaira Čáppat Áidnu
Alder: 20 år
Køn: Kvinde
______________________________

Vane(r):
Hun har det indimellem med øjensynligt at tale til sig selv, mens det i virkeligheden er naturen og dyrene omkring hende hun snakker med, og som regel på et af hendes to modersmål(finsk og samisk). Hun lider af svag OCD der tydeliggør sig i at alt skal være i perfekt orden, og at hun ofte reder sin hunds pels gennem med fingrene(da hun ingen børste har).
______________________________

Evne: Græs
Våben:
Bue og pil som primært våben. Buen er prydet med et sæt svane vinger, fra en svane hun fandt død en dag. Pilene har ofte f.eks. en gift på spidsen, der sikrer en hurtig død af modstanderen. Fjerene på dem er altid samlet op fra jorden af, fjer som fugle har tabt af sig selv, og som derfor ikke volder dyrene nogen skade. Et 'elvisk' sværd til nærkamp, hvis det skulle nå så vidt. Hun fandt det på en rig fremmed mands lig engang. Bladet er af stærkt, tyndt stål, som der bliver tykkere nede ved håndtaget, hvor der er viklet højkvalitets læder rundtom, udenpå mahognitræ som der sørger for håndtagets gode greb.
Klan: Druiderne, som hun er leder af, en klan som er skrumpet drastisk siden Fury klanen angreb dem.
______________________________

Personlighed:
Hun er en kende mistroisk overfor fremmede, og kan have en tendens til at vide spydig ved første møde, og måske endda fjendtlig, hvilket bunder i hendes fortid. Men så snart folk har bevist deres værd for hende, er hun åben, glad og imødekommende, og tager altid imod nye medlemmer til Druidernes klan, dog med visse forudsætninger. Et lille ritual som hun går meget op i, udføres hver gang en ny træder ind i Druidernes rækker. Naturen elsker hun højest på denne jord, og dens dyr. Hun er venner med skovens ånder, selve skovens sjæl som gennemsyrer alt i hele skoven, og derfor føler hun sig mest tryg når hun er ude i den store, vilde natur, og isæ i skovene hvor den store, altforbarmende moder natur beskytter og værner om hende og de andre druider, til gengæld for at de kæmper for hende når hun har mest brug for dem. Keaira har et vist talent til at blive gode venner med alle dyrene i skoven, store som små, og hun ved alt hvad der er værd at vide om skovens urter og planter, på baggrund af alle de mange år hun har levet i skovene. Hun er aldrig nogensinde faret vild i skove. Når hun kommer til bebyggelse, er det en anden sag.
______________________________

Sexualitet: Bisexuel.
Forhold/Status: Single.
Stil: Tjek tegningerne ud.
Normalt outfit:
Bukserne er mosgrønne hakama bukser(sådan nogle samuraierne gik rundt med tilbage i den japanske feudal æra), toppen er en kort kofte i beige, med det ene ærme skåret af for maksimal mobilitet. Underbust mørkebrunt læder korset på, der beskytter de allervigtigste organer så selv når hun ikke er i kampdragt, har hun en god beskyttelse. Hun har bandager om højre arm da den som oftest er øm fra hendes træning med bue og pil, hvilket hun træner med minimum en time hver evig eneste dag. Derudover har hun en lang, tyk, grøn uld kappe med en hvid pelskant af polarræv, en hun fandt død og efterladt oppe i Finlands nordligste skove hvor hun boede da hun var lille. Den yder en god camouflage i skoven og er dejlig varm. Generelt set udgør farverne i hendes tøj en usandsynligt god camouflage i skovene, hvor hun som regel holder til.
Kamp outfit:
En brun læder torso, der går hende til lidt ned over hofterne, med afskårede ærmer, og en hætte til hvis det skulle begynde at regne. Brune læder armbeskyttere der beskytter hele hendes underarm, i 3 lag. Brune, lange læderstøvler der er gode at gå langt og kæmpe i, med et godt fast greb nedenunder så hun endda kan klatre i træer med dem, uden at glide. Til sidst en let kjole i grøn og hvid, som der har godt med plads til benene så den ikke hindrer hendes bevægelser i kamp, og derved lader hende udnytte sin hurtighed til det fulde. Igen er det hele i skovens farver så hun nemt kan camouflere sig. Nogle gange er håret trukket op i en let hestehale der holder det meste hår væk fra hendes ansigt, gør det nemmere at holde fokus på kampen uden distraktioner i henhold til hår der vipper ned i øjnene.
______________________________

Historie:
Keaira er opvokset i verdenen her, og er derfor så vandt til de talende hunde, evner og alt andet crazy i denne verden, som man nu engang kan blive. Hun voksede op i det nordlige Finland, hvor hun lærte finsk og samisk. Hun har derfor en tendes til at bruge finske eller samiske udtryk midt i sin normale talen, men hun skal nok forklare folk hvad hun har sagt, hvis de undrer sig eller spørger ind til det. Hun blev medlem af klanen ’Druiderne’ da hun var lille(kun 5 år), men for blot et år siden kom Fury klanen til gruppen. Adskillige blev myrdet og alle andre spredt for alle vinde, inklusive Keaira. Hun har nu kun sin hund, Bivdit, tilbage i denne verden, men tager glædeligt imod nye medlemmer til klanen, så snart de har bevist deres værd overfor hende. Hun, og druiderne, støtter op om Nautical klanen, og er fjender med Fury klanen, af åbenlyse grunde.
______________________________

Andet:
Hun har et grønt mønster voksende ned af hendes venstre kind. År for år, eftersom hun bliver stærkere, er det vokset. Det skinner let i sollys. Nogle gange vokser der endda bittesmå blomster i dette grønne mønster. Hun har trænet det meste af sit liv. Slag, spark, selvforsvar, endda en smule kampsport har hun lært med tiden. Hurtighed sætter hun højest, og som derfor, er det det aspekt hun har trænet mest i, og som hun som regel er alle andre overlegen i. Førstehjælp, naturmedicin, generel viden om naturen, jagt når der er behov for det - det hele er hun en lille mester i.
______________________________

HUNDEN

Navn: Bivdit (’jæger’ på samisk)
Alder: Voksen, 3 år.
Køn: Hun
______________________________

Vane(r):
Elsker at jage sin egen hale. Kan ikke lade en kanin være i fred hvis hun ser en. Derfor hendes navn - kan det jagtes, så SKAL det jagtes, i hendes forum.
Hunderace: Finsk Lapphund.
Klan: Druiderne.
______________________________

Personlighed:
Meget ligesom Keaira, med den tilføjelse at hun er usandsynligt stædig og meget sjældent skifter mening, selv hvis det er Keaira der prøver at overtale hende. Hun elsker at jage overalt på denne jord. Hun går ikke ind i en unødvendig kamp, men hvis Keaira kæmper, er huun der med det samme og viger aldrig fra hendes side, medmindre hun beordrer hende til andet.
______________________________

Sexualitet: Bisexuel.
Forhold/Status: Single.
______________________________

Historie:
Bivdit mødte Keaira den dag hun blev født. En hund i Druidernes klan var hendes mor, og som sådan, kom hun til verden midt blandt Druiderne. Fra og med det øjeblik var Bivdit og Keaira draget til hinanden, og de har holdt sammen lige siden. For tiden er hun igang med at optræne hende, bag kulisserne. Hun er endnu ikke stærk nok til at bære hende eller deltage i kamp, men så snart hun er, vil hun springe ret ud i det og hjælpe sin ejer så godt hun nu kan.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Keaira og Bivdit
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
warrior dog pack :: Fællesskabet :: Profil-
Gå til: