warrior dog pack

- the last one standing
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Ryan & Shindo

Go down 
ForfatterBesked
Ryan

avatar

Antal indlæg : 54
Evne : Ild & Mørke

IndlægEmne: Ryan & Shindo   Ons sep 26, 2012 4:59 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
billede op over, er af Ryan. Tegnede af Robin/Wolter

Navn: Ryan
Alder: 17
Køn: Dreng
Vane(r): Tro han er bedre end andre og har en tildens til og være meget enspænder og mistroisk omring alle, undtagens hans hund.
Evne: ild & Mørke

Våben: En Lang small katana, indbubundet i kæder for neden. og nogle små Zik-zakket knive/dolke. der perfekt længe til og skade de indre organer. bruges dog for det meste kun som kaste våben, snigevåben og som hjælpemidle til at skære Reb og ligne ting over med

Klan: Fury klanen

Personlighed: Ryan er en kold, egoistet type der kun tænker på at blive strækker. og er derfor ikke bange for at tage kampen op, og sammentidig opføre sig flabet og agogant imens. han er nedgørende og er ikke bange for til bruge en lang række skældsord.

Sexualitet: ukendt
Forhold/Status: ukendt

Stil: Rabel,Punk,alternativ.hardcore.

Han er mest kendt for at gå et en flænset ærmeløs sort trøje, nogle slidte røde busker med et par lange nittebælter og en 3 delt kæde i. et par store sorte støvler med metal spænder på. samt nogle nitte armbånd om håndledende, en sort net-linge stykke stof på overarmen. på hænderne har han nogle speciale fingerløse handsker der ikke brænder af, når man bruger sin ild. Hans er hår er nøddebrunt med en helt lys tot som pandehår. helle venstre øre er fyldt med picinger, i from af små mini nitter øverst oppe på øret, og ringe ned af siden, i læben er han picinget med snakebite, om halsen hændet et dogtag, som går helt ned til bryst kassen, med en indskrevet ukendt test. og en mindre halskæde, næsten helt spændt ind til halsen. det er en sort bjørneklo i en lædersnor. hans øjne er Grå/svag blå/med et grønt skær.

Historie: Ryan har ikke altid været som han er, en gang var han en lille fattigt lyshåret dreng som var både gavmild og venlig, og kærlig over for sine nærmeste. selvom de fleste i dragebyen hadet ham på grund af hans hvalp var en sort ulv. men det forhindret ham aldrig i at holde smilet oppe, især ikke når han var sammen med "hende". men alt det blev smidt på jorden da hans elskede skulle giftes væk imod sin vilje, han søgte ind i skoven, for at finde en løsning på det helle. men blev kort tid efter tager til af "ild-herskeren" som kunne se hans skjulte gave. han lovet at gøre ham strækker og tog ham til dig som en søn. Snart havde Ryan glemt alt om hvem han var, og hvad det var han ville opnå.

Andet: Er i øjeblikket temmelig hjernevasket af ild-hersken, og ser ild som den eneste rigtige evne

_____________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]
Billede op over er af ca. hvordan Shindo ser ud. beklager den dårlig kvailit og tegning. men det var første gang jeg tegnede en fuld krop. og den sidste del gik lidt hurtigt ^^'

Navn: Shindo
Alder: Ung voksen (ca 1-2 år)
Køn: Han
Vane(r): et voldsomt temperament
Evne: Ild & mørke
Hunderace: Ulv
Våben: En savtakket Lee med som et et spyd for enden.
Klan: Fury klanen
Personlighed: Shindo er en lidt hidsigt ulv, som let bliver irriteret over små ting, Han er som sin ejer. lidt af en enspænder til tider. og lader ingen kommer for tæt på, den eneste han har tiltro til er hans herre. udover det hidste temperament, er han faktis forholdvis rolig, og kan bare godt lide og passe sig selv. men er som Ryan. fået forvrendt sit billede på rigtigt og forkredt. og gør bare i blinde som han siger, om det så er at slå koldblodet en ihjel. eller lægge sig ned. gør han det. uden at tøve.

Sexualitet: Hetro
Forhold/Status: Single

Historie: Shindo kom til Ryan som en lille hvalp, og på trods af sin forskelighed i forhold til de andre hvalpe, blev han taget imod med åbnearme og et varmt hjerte af Ryan, sikkert fordi han også selv var anderledes fra rasten af sin by. siden da, har de to været uadskillelige og fulgt hinanden i tykt og synd, sorg og smerte. glæde og fornøjelse. og der ikke en opgave de ikke løser sammen. tiltroen og kærligheden imellem de to. er det eneste der ikke er blevet ændre da mørket tog over dem.

Andet: Shindo er en helt sort ulv med langt pjusket takket pandehår/manke og røde øjne med et ar hen over højre øje
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Robin
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 334
Evne : Strøm

IndlægEmne: Re: Ryan & Shindo   Tirs okt 02, 2012 3:58 pm

nuurh!! sikke en trist historie!! Q.Q *hug*
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://robinuwolter.weebly.com/
 
Ryan & Shindo
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
warrior dog pack :: Fællesskabet :: Profil-
Gå til: