warrior dog pack

- the last one standing
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Kata & Shyyera

Go down 
ForfatterBesked
Kata

avatar

Antal indlæg : 58
Evne : Luft

IndlægEmne: Kata & Shyyera   Tirs okt 02, 2012 5:24 pm

Navn: Kata
Alder: 18
Køn: Pige
Vane(r): Kata hard et med forsvinde pludseligt. Hun går meget sin egen vej. Hun kniber øjnene samen når der er noget hun ikke forstår.
Evne: Luft
Våben: Katana
Klan: Nautical
Personlighed: Kata er en meget nysgerrig person. Hun holder meget af at undersøge alt, og elsker mysterier. Hun er for det meste en enspænder og lytter ikke altid til hvad folk siger. Hun er stædig og målrettet, og glemmer ikke så let hvis hun er sur på nogen. Hun er ekstremt god til at lyve og holde sit pokerface. Hun elsker at lave pranks på andre. Hun er meget påpasselig med ikke at afsløre for meget om sig selv, og man ved derfor aldrig rigtig hvor man har hende. Hun er meget observant på sine omgivelser, og er hurtig til at opfange fare. Kata er god til at multiterske, hun virker ofte distraheret, men er i virkelighede ekstremt fokuseret. Hun er meget indelukket og sky over for folk hun ikke kender, men over for folk hun holder af er hun tit i godt humør, og meget kærlig og venlig.
Sexualitet: Hetro
Forhold/Status: single
Stil: Kata har ekstremt langt og hvidt hår, det er altid opsat, og kun løst når hun bader.
Historie: Kata kommer fra et skovområde og har altid været meget tæt på naturen. Hun boede i en meget lille by med sin mor og far. Kata var altid meget alene på grund af hendes mystiske udseende. Hendes hud var bleg og hendes hår kridt hvidt. Mange syntes hun var sær, og de fleste undgik hende. Da Kata var 9år forsvandt hendes far. Hans venstre arm blev fundet i skoven, da en gruppe var ude og jage. Man formodede at han var blevet spist af hunde eller bjørne. Siden da følte Kata sig endnu mere alene. Hun vandrede ofte ud i skoven for at slippe for underlige blikke og bemærkninger. En dag fandt hun en syg hvalp i en efterladt hundehule i skoven. Hun tog den lille hund til sig og fandt sig for første gang i sit liv en rigtig ven.
Andet:

Navn: Shyyera (også kaldet Shy)
Alder: Hvalp
Køn: Hun
Vane(r): Shy er altid mistroisk og tror det værste om folk.
Evne: Luft
Hunderace: Husky
Klan: Neutical
Personlighed: Shy er en meget sky og beskyttende hund. Hun holder meget af Kata og vil beskytte hende med sit liv. Hun er dog meget mistroisk over for andre, og holder sig til Kata. Hun er ikke specielt legesyg, men meget voksen af sin alder. Hun er ikke spor social over for andre hunde eller mennesker. Hun lytter kun til Kata og er ikke meget for at forlade hende overhovedet. Hun er en meget fin og praktisk hund, hun er klog og modig. Hun kan fremstå aggresiv i det hun altid passer på Kata nogle gange lidt for meget. Det kan ske at hun knurre af folk der vil give Kata et håndtryk, og stiller sig imellem dem. Hun undviger dog helst en kamp, eller slagsmål, da det ikke er noget hun føler hun burdte bruge sin tid på. Hun er meget renlig. Hun elsker at undersøge, og jage med Kata. Hun er ikke særlig bamhjertig, tværtimod er hun letter koldhjertet.
Sexualitet: ikke interreseret i nogen!!!!!!
Forhold/Status: single
Historie: Shys mor blev dræbt da hun var meget lille. Dette skete da Shy var alene i hulen fordi hun var syg. Moren var ude og jage da hun blev angrebet og taget til fange. Da Shys mor aldrig kom tilbage var Shy sikker på at hun var blevet efterladt. Shy var meget svag og næsten døende, på grund af mangel på mad, drikke og varme. Ved et lykketræf fandt Kata hulen da hun var ude i skoven og det pludseig begyndte at regne. Pigen kom ind i hulen varsomt og fandt den syge hvalp gispende for vejret. Shy blev bange, men hun havde ikke kræfter til at forsvare sig, gø eller på anden made skræmme pigen væk. Pigen fandt noget vand frem og fik det stille og roligt i den trætte hund, som kort efter faldt i søvn. Da Shy vågnede fandt hun pigen liggende tæt op af sig med armen rundt om hende. Kata fik bragt den triste og syge hund tilbage til livet, og tog hende med hjem, da hun var rask igen. Siden da har Shy følt at hun skylder Kata sit liv, og har viet sig selv til altid at passe på hende.
Andet: Shy er hvid som sne med store sorte øjne. Hendes øre og spidsen af hendes hale er sort.


Sidst rettet af Kata Ons okt 03, 2012 8:22 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Robin
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 334
Evne : Strøm

IndlægEmne: Re: Kata & Shyyera   Tirs okt 02, 2012 5:30 pm

Velkommen!!!

sikke en dejlig beskrivelse af begge historier!! o:
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://robinuwolter.weebly.com/
 
Kata & Shyyera
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
warrior dog pack :: Fællesskabet :: Profil-
Gå til: